Partijleden van Gewoon Uden in Sergeant Pepper in Uden
Partijleden van Gewoon Uden in Sergeant Pepper in Uden

Gewoon Uden trots op lijst met vele nieuwe leden

  •   keer gelezen   Politiek

UDEN | Gewoon Uden heeft woensdag 17 januari in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing haar kieslijst en verkiezingsprogramma vastgesteld.

Lijsttrekker Ruud Geerders is verheugd over het grote aantal nieuwe leden op de kieslijst. "Hiermee plukken we de vruchten van onze inbreng in de coalitie in de afgelopen 4 jaar. Dat is in Uden niet ongemerkt gebleven." De partij presenteert een kieslijst vol ondernemende mensen met daarin ook ouders van jonge kinderen in de top 5. Nieuwkomer en beoogd wethouders kandidaat Ingrid Verkuijlen staat op nummer twee. Ze is bekend in Uden door haar vele vrijwilligerswerk o.a. bij FC De Rakt en LTC Uden, maar ook als projectmanager. Ingrid Verkuijlen is trots om op nummer twee te staan. "Het is mij opgevallen dat Gewoon Uden een brede aanhang heeft. Van ondernemer tot leraar, van ZZP-er tot student. Ik vind het daarbij bijzonder leuk dat ook vrouwen de weg naar Gewoon Uden weten te vinden. Daarnaast kan juist Gewoon Uden als lokale partij zich goed inzetten voor alle inwoners van Uden, Volkel en Odiliapeel." Leon Deijnen is de nummer drie. Hij is jarenlang actief lid bij UDI'19, onder meer als voorzitter van de Businessclub, daarnaast adviseert hij bedrijven en ondernemers op het gebied van risicomanagement. Nummer 4 Mirelle Klijs zet zich in voor LTC Uden en het Broodfonds, naast een druk bestaan als ondernemer. Op 5 staat Richard Bosveld, de oud-voorzitter van de HC Uden en huidig raadslid.

Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma is ook vastgesteld, waarin punten staan zoals de aanpak van lelijke plekken in Uden, een Nederlandse vlag in de raadszaal en uitbreiding van het aantal BOA's.

Meer berichten