<p>Gemeentehuis van Uden.</p>

Gemeentehuis van Uden.

(Foto: Henk Lunenburg)

Nieuwe lokale partij PRO officieel opgericht

  •   keer gelezen   Politiek

UDEN | De oprichtingsacte van de nieuwe, lokale partij PRO is vorige week bij de notaris ondertekend. Daarmee is PRO nu officieel opgericht. 

De partij is een samengaan van leden van D66, PvdA en Progressief Landerd. De partij heeft inwonerparticipatie hoog in het vaandel staan. Bij PRO vindt men dat de lokale politiek gaat over belangrijke vraagstukken die de inwoners van de gemeente Maashorst direct aangaan. Door inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties en ondernemers al in een vroeg stadium te betrekken kan ieders mening worden gehoord en meegenomen. Voor het opstellen van het verkiezingsprogramma wil PRO dat iedereen kan meepraten, meedenken en meedoen.
Wie niet aan de zijlijn wil blijven staan en lid wil worden, kan zich aanmelden bij Pieter van Etten (via pvetten@kpnmail.nl) en aangeven dat hij of zij wil meewerken aan het programma.

PRO zoekt kandidaat raadsleden
Heb je interesse in de lokale politiek en wil je meer doen dan meedenken? Dan kun je je opgeven als kandidaat raadslid en kun je op de kieslijst komen van PRO. Hiervoor kun je je opgeven bij Peter Klievink via p.klievink@gmail.com.

Meer berichten