CDA Uden campagne Huis geopend

  •   keer gelezen   Politiek
UDEN - Het CDA Uden campagne Huis aan de Kastanjeweg werd zaterdag geopend door Europarlementarier Lambert van Nistelrooij en Franko van Lankvelt, lijsttrekker van het CDA Uden.

[image=268903]

Na een toespraak van Franko nam Lambert van Nistelrooij het woord. Hij complimenteerde het CDA Uden met de campagne en bedankte de vrijwilligers voor hun inzet. Als dank bood hij campagneleider Peter van Orsouw een driedaagse reis aan naar Straatsburg voor zes van deze vrijwilligers, waar ze onder andere een bezoek aan het Europarlement zullen brengen.
Na het formele gedeelte was er tijd voor de aanwezigen om te genieten van de lunch, die verzorgd was door Frekies, de buren van het CDA Huis. Voor de droge kelen werd ook goed gezorgd met koffie, thee en frisdrank.
Tijdens de lunch maakten de belangstellenden volop gebruik van de gelegenheid om het verkiezingsprogramma door te nemen en om in gesprek te gaan met de aanwezige kandidaten voor het CDA Uden. De jeugd kon zich intussen vermaken met de aanwezige sjoelbak, onder het genot van een ijsje. De aanwezigen genoten van de gezellige sfeer in het huis, en maakten het zich gemakkelijk in de loungehoek en aan de grote tafel. Dankzij het projectiescherm hoefde tevens niemand een moment te missen van de prestatie van de schaatsers op de Olympische Spelen.
Na de lunch was er nog tijd om even na te praten, waarna Lambert van Nistelrooije uiteindelijk afscheid nam. Het huis bleef daarna nog open voor belangstellenden tot vier uur die middag.

Het huis is vanaf maandag18 febr. geopend op: ma t/m/ donderdag 19.00 - 21.00 uur, vrijdag 12.00 - 16.00 uur zaterdag 12.00 - 16.00 uur 1 t/m 4 maart gesloten, wijzigingen voorbehouden. Een afspraak maken kan ook via om zo een gesprek aan te gaan met CDA Uden


[image=268904]
Meer berichten