Peerenboom lijsttrekker VVD-Leefbaar Uden

  •   keer gelezen   Politiek
UDEN - René Peerenboom is tijdens de ledenvergadering van VVD-Leefbaar Uden woensdagavond 29 mei unaniem gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hij was als beoogd lijsttrekker voorgedragen door het bestuur.

[youtube=e-HHsoO-xv4]

Voorzitter Peter van den Heuvel: “Met René Peerenboom zorgen we voor continuïteit in beleid en bestuur. Dat is in een periode van crisis van groot belang. Voor iedereen is duidelijk dat Uden sterker uit de crisis kan komen. Denk bijvoorbeeld aan de realisatie van het ziekenhuis, V&D en H&M, hotel Van der Valk, evenementenhal, ontmoetingspleinen Bitswijk en Volkel en de verbeteringen in de infrastructuur. Dat moeten we vasthouden”.

[image=172257]

Derde keer
René Peerenboom was ook in 2006 en 2010 lijsttrekker van de VVD en later VVD-Leefbaar Uden. Hij is sinds 2006 wethouder van de gemeente Uden voor onder meer ruimtelijke ordening en financiën. “Ik wil graag ook de volgende verkiezingen de kar trekken. Onze visie, ambities en daadkracht hebben de afgelopen jaren bijgedragen aan de positieve ontwikkeling van Uden, Volkel en Odiliapeel. Vanuit een achterstandsituatie is Uden inmiddels koploper in de regio geworden. Dat is goed voor onze inwoners en bedrijven en legt een stevige basis voor de toekomst. De komende periode willen we Uden nog sterker maken!”, aldus René Peerenboom.

Kieslijst
De komende maanden zal de kiescommissie van VVD-Leefbaar Uden, bestaande uit bestuursleden van de partij en de lijsttrekker, een kieslijst gaan opstellen. Eventuele belangstellenden voor een plaats op de kieslijst kunnen zich aanmelden via In oktober wordt de kieslijst door de leden vastgesteld. Tijdens de ledenvergadering is ook bekend gemaakt dat Robert van den Berg, fractievoorzitter van VVD-Leefbaar Uden, de campagneleider is voor de gemeenteraadsverkiezingen.

[image=243022]

[image=131659]
Meer berichten