Opbrengst Wintertijd Challenge 2.605 euro

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Bij De Keien Atletiek brandde in de nacht van zaterdag op zondag nog licht. Daar vond de tweede editie van de Wintertijd Challenge plaats. Vijftig deelnemers wandelen en renden een uur lang rondjes door het Udense sportpark. En dát voor het goede doel: Spieren voor Spieren. Er werd liefst 2.605 euro opgehaald.

Net als vorig jaar was Sam van Dommelen (14) uit Zijtaart boegbeeld van de Wintertijd Challenge bij De Keien Atletiek. De kinderambassadeur van Spieren voor Spieren heeft een erfelijke spierziekte. Sam was met zijn familie aanwezig en verrichtte die avond het startschot met een confettikanon. Ook heeft hij in de rolstoel twee keer het wandelparcours van ruim één kilometer afgelegd!

Na afloop van de sportieve activiteit konden alle deelnemers en vrijwilligers in de kantine van De Keien nog genieten van erwtensoep en een broodje worst. Tot slot hield de organisatie nog een loterij met mooie prijzen.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde Wintertijd Challenge en wil graag een aantal sponsors bedanken: De Keien Atletiek, bakkerij van de Ven (voor het beschikbaar stellen van honderd sportrepen) en Global Sports Communication (voor het beschikbaar stellen van de loterijprijzen).

Meer berichten