De beslissende punten van Pascal van Gemert
De beslissende punten van Pascal van Gemert

TTCV/van Herwaarden nipt langs Twenty one Up

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL - Op basis van de goede resultaten in de heenwedstrijd waren de verwachtingen erg hoog. Toch werd zaterdagmiddag de 6-4 overwinning op het Rotterdamse Twenty one Up op bescheiden wijze gevierd. 

Onder aanvoering van Pascal van Gemert werd in hoog tempo naar een 5-2 voorsprong gewerkt. Bart van Meurs en Bjorn Pluijm konden aanvankelijk goed volgen, echter toen laatstgenoemde in zijn laatste partij zijn tweede verlies (9-11 in de beslissende game) moest incasseren, kwam er extra druk op de schouders bij zijn teamgenoten. Van Meurs kon geen grip krijgen op het spel van zijn tegenstander en miste teveel vertrouwen om zelf het spel te maken.  Van Gemert trok met zijn derde  overwinning van de dag de eindzege voor TTCV/van Herwaarden  over de streep.

Goed resultaat
Door dit resultaat zien de Veghelaren de concurrenten verder uitlopen. In de komende thuiswedstrijd tegen Hilversum kan met een goed resultaat weer aansluiting met de koplopers worden gevonden. De wedstrijd begint om 15.30 uur in het Tafeltenniscentrum op het PWA-sportpark

Meer berichten