De Open Udense is op 27 november.
De Open Udense is op 27 november.

Inschrijving van de Open Udense is nu van start gegaan

  •   keer gelezen   Sport

VOLKEL | Tafeltennisvereniging Smash'73/YOB houdt op 27 november voor de zeventiende keer de Open Udense tafeltenniskampioenschappen. De inschrijving is geopend.

Wat ooit begon als een eenmalig evenement, in het eerste jaar van de vereniging in 1973, is nu uitgegroeid tot een groot evenement. Het toernooi staat in de wijde omtrek goed aangeschreven en wordt ieder jaar druk bezocht, door verschillende tafeltennisverenigingen en individuele tafeltennisliefhebbers. Verwacht wordt dat zo'n 125 deelnemers verwelkomd worden deze dag. Het is een toernooi van jong tot oud, van starter tot pro. Tijdens het toernooi zijn is er een hoofdtoernooi, een prominententoernooi, een oud internationalstoernooi en daarnaast is er een speciale startersklasse; voor iedereen met weinig tot geen tafeltenniservaring. "Aangezien iedereen het spel tafeltennis wel kent, hetzij in clubverband of door een potje tafeltennis op de camping, is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze veelzijdige sport. Goed voor je uithoudingsvermogen, reflexen en daarnaast ook nog eens de minst blessuregevoelige sport en de beste denksport ter wereld", aldus de vereniging.
De organisatie van de Open Udense is al maanden van tevoren bezig met het treffen van voorbereidingen en het werven van sponsoren. Veel vrijwilligers steken de handen uit de mouwen.

Inschrijven
Inschrijven kan tot uiterlijk 12 november. Meer informatie is te vinden op onze website: www.smash73.nl. De Open Udense vindt plaats in sporthal de Wervel in Volkel.

Meer berichten