Pnemcross.
Pnemcross.

De Keien Atletiek organiseert crosscompetitie in de winter

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Ook dit jaar organiseert de Udense vereniging De Keien Atletiek in de winter weer een crosscompetitie: vier boslopen in de natuurgebieden rondom de regio Uden. Zondag 27 november staat de eerste cross op het programma in het gebied rondom de Pnemstraat in Uden.
Voorafgaand aan de wedstrijd voor recreanten worden wedstrijden voor de jeugd in verschillende categorieën georganiseerd. Om 10.00 uur gaan de pupillen (meisjes en jongens) van start die geboren zijn in 2008 of later. Zij lopen één kleine ronde van 955 meter. Tien minuten later is het de beurt aan de meisjes en jongens pupillen A. Zij lopen dezelfde afstand. Voor de categorieën junioren C en D staan twee kleine rondes op het programma (1.910 meter). Zij starten om 10.20 uur. De wedstrijd voor de junioren A/B en recreanten gaat om 10.45 uur van start. Deelnemers hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.620 meter) met een maximum van 6 rondes (9.720 meter).
Inschrijven voor de Pnemcross is mogelijk bij de tent op het parcours. De kosten bedragen 3 euro voor de recreanten junioren A/B. De overige deelnemers betalen 1,50 euro per persoon. De Pnem-cross is de eerste bosloop van de crosscompetitie. Op zondag 8 januari vindt de Bedafcross plaats en zondag 5 februari kan iedereen deelnemen aan de Heuvelrugcross in de bossen tegenover restaurant De Pannenkoekenbakker. De competitie wordt afgesloten bij stadion De Kuip van De Keien Atletiek aan de Sportlaan in Uden. Daar wordt op zondag 12 maart de Parkcross rondom het stadion georganiseerd. Voorinschrijving voor de pupillen, junioren, senioren en recreanten,uitsluitend voor 4 crossen, is tot 25 november via www.inschrijven.nl. Kijk voor meer informatie op www.dekeienatletiek.nl.

Meer berichten