Tycho Meulebeek te gast bij RTL Late Night

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Het was voor Tycho en Manou Meulebeek een droom die uitkwam: een ontmoeting met schoonspringer Greg Louganis bij het programma RTL Late Night van Humberto Tan op donderdag 24 november.

Tycho en Manou waren nog te jong om zelf de show te bezoeken, maar er werd een video gemaakt van de ontmoeting met de Olympisch Kampioen Louganis. "De beste schoonspringer aller tijden", vinden broer en zus Meulebeek, allebei ook talentvolle schoonspringers. 

Na een telefoontje van de redactie van RTL Late Night ging alles in een stroomversnelling. "Of er die middag nog een filmpje opgenomen kon worden." Die zou dan dan in de avond te zien zou zijn voor Greg Louganis aan tafel zou schuiven bij Humberto. Met medewerking van het zwembad, de bondscoaches Balazs Ligart en Ramon de Meyer, school, het fantastische camerateam van RTL Late Night, de enthousiaste redactie van RTL Late Night is het gelukt om een prachtig filmpje op te nemen met een vraag van Tycho aan Greg. Op dit moment zet Greg zich nog altijd in om jeugdige talenten te coachen en hij was dan ook aangenaam verrast in de uitzending dat er een vraag kwam van Tycho. Direct na afloop van de show mochten Tycho en Manou mee achter de schermen en hebben ze alle tafelgasten inclusief Humberto Tan en Marieke Elsinga natuurlijk nog even gezien en gesproken. Maar het meest bijzondere moment was natuurlijk een praatje met Greg Louganis, een zachte, uiterst vriendelijke en rustige man die de tijd nam om de zemen van Tycho en Manou te signeren, vragen te beantwoorden en graag op de foto ging. Een uniek moment wat nooit zal worden vergeten en wat een enorme indruk heeft gemaakt op beide springers.

Meer berichten