De selectie van UDI.
De selectie van UDI.

Hoofdsponsor UDI'19: Beter Bed draagt stokje over aan CSU

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Nadat Beter Bed ruim 19 jaren als hoofdsponsor verbonden is geweest aan de Udense voetbalvereniging UDI'19 zal met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe naam verbonden zijn aan UDI'19. Met ingang van het nieuwe seizoen prijkt de naam van CSU op de borst van de selectieteams en zal de naam UDI'19/CSU op de uitslagen- en standenlijsten gaan prijken.

Beter Bed was ruim 19 jaar de trouwe hoofdsponsor van de Udense 3e divisionist.

De samenwerking was altijd erg hecht. Beter Bed mag dan wel stoppen als hoofdsponsor, de Udense slaapspecialist en marktleider blijft als stersponsor aan UDI'19 verbonden.

Karen Kraima, Marketing Manager Beter Bed: "We zijn er trots op dat we ons hoofdsponsorschap over mogen dragen aan een organisatie als CSU. Na zoveel jaren laten UDI'19 en Beter Bed elkaar natuurlijk niet los. Vanuit onze betrokkenheid bij Uden als gemeente en bij UDI  '19 in het bijzonder, gaan we onze samenwerking vanzelfsprekend continueren, weliswaar in een andere vorm maar met dezelfde intentie."

Met CSU heeft de Udense voetbalclub een onderneming aan haar weten te binden waarvan de roots in Uden liggen. Het hoofdkantoor van de schoonmaakspecialist is in Uden, op steenworp afstand van Sportpark Parkzicht, gevestigd. Voor zowel CSU als UDI geldt dat beiden diep geworteld zijn in de Udense samenleving. CSU was als stersponsor al aan UDI verbonden met de merken CSU en T-Zorg.

John van Hoof, voorzitter raad van bestuur CSU: "De aandacht voor de klant, de medewerker en de omgeving dateert al vanaf de oorsprong van het familiebedrijf in 1968. Sindsdien heeft CSU door de familie Van der Heijden een warme band met Uden en de Udense samenleving.  Met de rijke historie en de brede verankering van de club in de Udense samenleving in gedachten, willen we iets teruggeven. We sponsoren UDI'19 al diverse jaren, een mooie en duurzame samenwerking. Als inmiddels landelijke speler past een bredere associatie goed bij de ontwikkeling van de club zelf. Het is mooi dat we daar aan kunnen bijdragen ".

UDI'19 is verheugd om met CSU een gerenommeerde hoofdsponsor aan de vereniging te hebben kunnen binden. En dan ook nog een Udense onderneming waar, net als bij UDI, de medewerkers (leden) het kapitaal van de organisatie zijn.

En dat Beter Bed ook nog partner blijft geeft de vereniging een prachtige basis om op de ingeslagen weg verder te gaan waarbij prestatief en recreatief voetbal uitstekend samengaan en waar ruimte is voor talentontwikkeling in alle geledingen van de vereniging. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2017 zullen de contracten voorzien worden van de nodige handtekeningen en zullen enkele details omtrent de samenwerking bekend worden gemaakt.

Paul Rüpp, voorzitter UDI'19: "Je kunt pas hoog groeien als je diep geworteld bent. Dat is UDI'19, dat binnenkort haar honderdjarig bestaan viert, ten volle. Met ruim 1700 leden is zij in alle geledingen en haarvaten van de Udense samenleving aanwezig. Dat blijkt ook uit de ondersteuning die zij krijgt van op en top in Uden ontkiemde en gewortelde bedrijven als CSU en Beter Bed wier bestaansgeschiedenis ook al van decennia geleden is. Kortom een samenwerking waar ik trots op ben en die veel belooft voor de toekomst, omdat het bedrijven zijn die net als UDI'19 het beste uit mensen willen halen".

Meer berichten