Tycho en Manou sluiten 2016 fantastisch af

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Op vrijdag 23 december vond de laatste onderlinge wedstrijd van 2016 plaats; Clubkampioenschappen op het onderdeel 3 meter synchroon. Tycho en Manou sprongen beiden mee in deze laatste wedstrijd van het jaar.

Manou sprong samen met haar synchroonpartner Maud van Kempen mee in de D-klasse en behaalden hierbij een fantastische score van 158.73 punten met vier sprongen. Dit resulteerde in een knap verdiende laatste gouden medaille voor dit duo in 2016.
De vaste synchroonpartner van Tycho moest helaas vanwege ziekte afmelden voor deze wedstrijd en dus sprong Tycho met zijn voormalige teammaatje Daan Soeterboek. Een mooi koppel voor deze gelegenheid die samen meer dan uitstekend sprongen.

Met 176,46 waren ze de absolute winnaars van de avond. Helaas in hun categorie geen concurrentie dus was de gouden medaille automatisch voor het duo. Maar in dit geval was het puntenaantal iets om daadwerkelijk trots op te zijn zeker gezien het feit dat de twee samen niet hebben kunnen oefenen.

"Het jaar 2016 was een jaar om met veel plezier naar terug te kijken", vindt de familie Meulebeek. Gouden medailles en podiumplekken op Nationale en Internationale toernooien voor beide springers, alle gouden medailles in de categorieën waarin ze mee sprongen tijdens het NJK, een onvergetelijke ontmoeting met de beste schoonspringer aller tijden Greg Louganis, voor Tycho als jongste lid toetreding tot het Nationale Jeugdteam.
"Kortom 2016 zal niet snel vergeten worden!"

Meer berichten