VV Skunk is een bloeiende en groeiende vereniging. Het herenteam speelt inmiddels nationale competitie (eerste divisie).
VV Skunk is een bloeiende en groeiende vereniging. Het herenteam speelt inmiddels nationale competitie (eerste divisie).

Skunk presenteert de Volleybal Academie

  •   keer gelezen   Sport

VEGHEL | De Volleybal Academie Regio Meierijstad is opgezet om ambitieuze en talentvolle jonge volleyballers in onze regio trainingen te bieden onder leiding van toptrainers. Initiatiefnemer is VV Skunk uit Veghel die hiermee anticipeert op het wegvallen van regionale talenttrainingen door de landelijke volleybalbond. De Veghelse volleybalvereniging wil met die initiatief het volleybalniveau in de regio naar een hoger niveau tillen.

VV Skunk is een bloeiende en groeiende vereniging. Dankzij toptrainers als Bou Boudeling speelt het herenteam inmiddels nationale competitie (eerste divisie).
Boudeling is ook voor de Academie de hoofdtrainer met naast hem meerdere regionale trainers van hoog niveau. Door de kwaliteit van de trainers en het grote aantal trainingsuren is de persoonlijke ontwikkeling gegarandeerd.
De trainingen zijn op zondagochtend vanaf 17 september in Veghel. Ambitieuze en talentvolle jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar uit de wijde omgeving kunnen deelnemen. Kom jij uit Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp, Uden, Oss, Boekel, Gemert, Heeswijk-Dinther, Den Dungen, Berlicum, Den Bosch, Son en Breugel of Eindhoven? Meld je aan op www.volleybalmeierijstad.nl.

Meer berichten