Exotisch programma tijdens de open dag van UDI'19

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Exotisch, zo kun je de programmering wel noemen van de Open dag van UDI'19. De gehele dag zijn er gratis proeverijen van Exota, de exotische limonade, gratis fruit voor alle bezoekers en een Brazilaanse Brassband met danseressen openen de UDI-dag om 11.00 uur. De entree is ook gratis

Bij de opening staat de Kidsclub centraal, powered door de Rabobank. De eerste 20 nieuwe leden ontvangen een goodybag t.w.v. van 100 euro en voor elk lid van de kidsclub is er een leren voetbal beschikbaar. De inschrijving voor de Kidsclub start vanaf 8.45 uur.

Er zijn extra spelen voor de allerjongsten, omdat de kids deze editie centraal staan: Kinderopvang XXs begint een BSO (buitenschoolse opvang) bij UDI en natuurlijk de restart van de kidsclub door de Rabobank. Denk aan luchtkussens en diverse voetbalspelen met mooie prijzen.

"Trots zijn we ook op de deelname van V&K, die ogenschijnlijk met speels gemak demonstraties geven van fantastische shows met het thema 'Doen en Beleven'", aldus de organisatie. De mascottes Phoxy van PSV en Parky van UDI'19 zijn ook aanwezig en de kinderen kunnen met hen op de foto.

Niet alleen de allerjongsten, maar ook de ouderen worden in het voetlicht gezet. De leden van Walking Football hebben nieuwe sponsoren en dit is een mooi moment om de spelers aan je voor te stellen. Vervolgens volgt er een demo van dit nieuwe voetbalspel.

Meer berichten