Dit zijn de winnaars van de clubkampioenschappen van LTC Uden

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Bij tennisvereniging LTC Uden werd zondag 10 september gestreden tijdens de finale dag van de clubkampioenschappen 2017. Onder het genot van een lekker najaarszonnetje kon het publiek genieten van mooi en spannend tennis in de vele categorieën.

Aan de clubkampioenschappen van LTC Uden deden dit jaar 252 leden mee, waarvan 90 jeugdleden. Een week lang hebben deze tennissers en tennissters samen meer dan 400 partijen gespeeld om uit te maken wie zich clubkampioen in iedere categorie mag noemen.

De toernooicommissie bestaande uit Anne Marie Rijkers, Wilfred Theunissen en Wim Wijdeven hebben de afgelopen weken met veel toewijding, energie en clubliefde ervoor gezorgd dat alles perfect verliep. Er waren meer inschrijvingen dan afgelopen jaren en dat maakt het toernooi nog spannender.

In de hoogste categorie bij de dames, damesenkel 2, werd Liv Geurts voor de 4e maal op rij clubkampioen van LTC Uden en in de herenenkel 2 werd Thomas Does de clubkampioen, hij onttroonde na 3 jaar Wouter van den Berg.

De andere finalisten in de vele categorieën ontvingen uit handen van de toernooicommissie de prijs als clubkampioen 2017. Het mooie weer, de grote belangstelling langs de banen, de heerlijke barbecue en het gezellige terras zorgde bij alle aanwezige leden voor een warm LTC-gevoel.

Onze dank gaat uit naar alle commissies en leden die hieraan hun steentje hebben bijgedragen.

In november is het Open Wintertoernooi. Inschrijven hiervoor is mogelijk via toernooi.nl.

Meer berichten