Jan van Hooff.
Jan van Hooff.

Jan van Hooff is al 75 jaar lid van rksv Volkel

  •   keer gelezen   Sport

VOLKEL | De jaarlijkse jubilarissenavond bij rksv Volkel was vrijdag 29 september. Dit jaar waren er 21 jubilarissen. Zestien leden zijn dit jaar 25 jaar lid, vier leden hebben dit jaar een vijftigjarig lidmaatschap. Maar het hoogtepunt van de avond was de huldiging van Jan van Hooff met zijn unieke 75-jarig lidmaatschap.

Jan heeft in al die jaren vele functies binnen de club gehad. Zo was hij tien jaar bestuurslid waarvan negen jaar secretaris. Hij is vele jaren verenigingsscheidsrechter geweest en rapporteur van scheidsrechters voor de KNVB. Hij is ongeveer tien jaar secretaris geweest van de veteranen-afdeling Zuidoost Brabant van de KNVB. In 1969 werd de bouw van de eerste kantine gerealiseerd en is Jan samen met zijn vrouw Annie de kantine gaan beheren tot 1978. In dat jaar zijn beiden benoemd tot Erelid van de vereniging. Een jaar later mocht Jan ook nog de Zilveren KNVB-speld in ontvangst nemen.

Onder grote belangstelling van familie, oud teamgenoten en leden van rksv Volkel kreeg Jan een mooie oorkonde en speldje.

Meer berichten