De deelnemers van het junior-senior toernooi.
De deelnemers van het junior-senior toernooi.

Geslaagd junior-senior toernooi bij tennisvereniging LTC Uden

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Met een recordaantal inschrijvingen van 52 koppels (104 deelnemers), een droge en later ook zonnige dag op het tennispark heeft tennisvereniging LTC Uden afgelopen zondag een prachtig 'junior – senior' toernooi gespeeld.

"Op deze dag hebben we deelnemers in allerlei junior-senior combinaties op ons park aan het werk gezien. Vaders en moeders met hun zoon of dochter en opa's en oma's met kleinkinderen. Ook ooms, tantes met neefjes en nichtjes en senior-spelers met junior-spelers. Iedereen even fanatiek en gemotiveerd om er een mooi toernooi van te maken met elkaar", laat Mirelle Klijs van tennisvereniging LTC Uden weten.

Ieder duo speelde in zijn of haar categorie 4 of 5 partijen. Op de banen waren veel mooie, leuke en sportieve wedstrijden te zien waarbij de junioren centraal stonden.

Tijdens de rustperiodes werd er het spelletje 'rond de baan' gespeeld op het centre court of gesprongen op het springkussen. Er werd aangemoedigd bij wedstrijden van vrienden en vriendinnen of de junioren genoten van de heerlijke snoepzak of broodjes knak.

Als afsluiting vond de prijsuitreiking plaats met een winnaar in elke poule. Alle junior deelnemers kregen na afloop een cadeaubon van Bananas. Een lekkere traktatie na een dag hard werken.

Het toernooi was top georganiseerd door de jeugdcommissie in samenwerking met de trainers van Wits.

Meer berichten