Het was een bijzondere week bij Yoshida.
Het was een bijzondere week bij Yoshida.

Feestelijke jubileumweek van Yoshida groot succes

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | "Een week om nooit te vergeten", zo omschrijft Joost van Poorten de jubileumweek van Yoshida.

Maandag 2 oktober ging het programma om 19. 00 uur van start met een bijzondere stagetraining van Dennis Kraauweel, de trainer van regerend Wereldkampioen Kickboxen Rico Verhoeven. Tijdens zijn stage wisselende hij anekdotes af met de nieuwste technische ontwikkelingen op Kickbox gebied.
Woensdag was het tijd voor KickFun. Deze keer stonden de KickBags (verplaatsbare Bokszak) opgesteld in de Red Dragon Dojo, de grootste zaal van Yoshida met een afmeting van 350 m2 , de boksring fungeerde als podium. Vanaf de eerste minuut was een groot feest. Spelenderwijs nam Kenneth de volle zaal mee op avontuur.
Donderdag was het de laatste stagedag bij Yoshida. In Aikidoka Nederland is het een voorrecht als deze grootmeester 8e DAN Aikido uit Japan in je Dojo komt lesgeven. Met een groep van 60 personen op de mat wist de 82 jarige grootmeester iedereen te verbazen. Shimamoto gaf aan dat hij zich erg thuis voelt bij Yoshida. "Bij deze sportclub komt alles samen. Ik kom hier heel graag. Het Inmiddels niet voor niets dat ik voor de 5e keer dat ik hier ben". En zo kijken Jet en Joost van Poorten terug op een hele bijzondere week. "Ongelofelijk wat een aandacht hebben wij gekregen van iedereen.Als we terugkijken naar afgelopen 30 jaar dan is de tijd gevlogen. Wij willen daarom graag alle Yoshida leden bedanken die bij ons sporten of hebben gesport. Docenten en assistenten bedanken die bij Yoshida® lesgeven of hebben lesgegeven. Op naar 2030!"

Meer berichten