De jeugd van Octopus staat stil bij overleden clubicoon.

Octopus herdenkt overleden clubicoon

Sport 2.450 keer gelezen

UDEN | Afgelopen zaterdag was een aparte dag voor de spelers van Rugbyclub Octopus, aan de ene kant was er het gezamenlijk uitje naar Toverland, Aan de andere kant hielden ze een minuut stilte bij de aanvang van hun wedstrijden voor de deze week overleden oud speler Willy "boom boom" Berns.

Dat de gebeurtenissen zijn weerslag op het spel hadden was achteraf eigenlijk wel te verwachten. De Cubs mochten thuis tegen Roosendaal aantreden. Een spannende wedstrijd was het zeker, maar Roosendaal was vandaag de bovenliggende partij. Na een voorsprong van 0-7 bij de rust liep Roosendaal in de tweede helft verder uit. Met een in de allerlaatste seconde door Octopus gescoorde try stond er na afloop 5-21 op het scorebord. De Junioren mochten naar Oisterwijk, na een goed begin werden onze jongens op scherpte afgetroefd door de Oysters. Met als gevolg dat ze halverwege de tweede helft met 28-7 achterstonden. Daarna herpakte de junioren zich erg sterk, maar dit kon niet voorkomen dat met 28-21 verloren.De Colts mochten aantreden tegen de Dukes uit Den Bosch, na een gelijk opgaande wedstrijd werd in de laatste seconde met 19-20 verloren.