De Mini's in actie.
De Mini's in actie.

Octopus is Herfstkampioen

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | De jeugd van Octopus heeft een succesvol weekend achter de rug, de junioren van de combinatie van de Bokkenrijders en Octopus mochten zaterdag aantreden tegen de koploper de Pink Panters uit Driebergen.

Het team met wel 7 spelers die uitkomen voor de selectie Zuid-Nederland ging voortvarend van start en liep tot aan de rust uit naar een 31-0 voorsprong. De tweede helft was meer in balans maar kon niet voorkomen dat Octopus met 41-7 de volle winst en het kampioenschap pakte.

Goede wedstrijd Cubs
De Cubs speelde ook een goede wedstrijd, daar er niets meer op het spel stond konden de coaches allerlei nieuwe tactieken uitproberen ter voorbereiding op de volgende fase in de competitie. Uiteindelijk ging het team van de Vets uit Valkenswaard met 56-7 weer huiswaarts.

Mini's
Voor de TBM (teams tussen 7-12) was er een toernooi in Oisterwijk, onze Mini's werden ongeslagen winnaar van het toernooi, terwijl ook onze Benjamins die door voor de gelegenheid samen speelde met Breda en op zoek zijn naar nieuwe spelers een prachtig toernooi.

Zware wedstrijd
Voor onze Colts stond de loodzware uitwedstrijd tegen de koploper Waterland uit Purmerend op het programma. Deze tegenstander was echt een fors maatje te groot en na het laatste fluitsignaal stond er 72-0 op het scorebord. Ondanks deze nederlaag is er toch weer heel veel geleerd.

Meer berichten