achieffoto.
achieffoto. (Foto: Leon Voskamp)

Bram Leijten en Toin Manders titelhouders 2017 TWC Volkel

  •   keer gelezen   Sport

VOLKEL | Een gezellige "wild-west" feestavond sloot op vrijdagavond 10 november het 31e wegseizoen 2017 van Toer Wieler Club Volkel af. In de Loods aan de Eeuwsels werd de 43-jarige Bram Leijten uit Uden door de 81 aanwezigen gehuldigd als de clubkampioen 2017.

Bram, lid sinds 2016, heeft van de 20 genomineerden voor de titel de tijdritten het meest regelmatig gereden. Toin Manders ontving de ere-titel Volkels Toer Wiel Character 2017.

Sponsors
Samen met de sponsors Tini en Jolique den Dekker van het gelijknamige Volkelse assurantiekantoor/Regiobank en Mart en Wilma Verstegen van de Udense wielerzaak kan TWC Volkel terugzien op een mooi seizoen 2017.

Veldtoertocht
Zondag 18 februari 2018 verwacht deze actieve Toer Wieler Club weer vele deelnemende wielertoeristen tijdens de veldtoertocht, als start van het 32e seizoen. Zie voor verdere info de site www.twcvolkel.nl

Toer Wieler Club Volkel is een toerfiets vereniging met leden uit de gemeente Volkel en omgeving en is aangesloten bij de NTFU(Nederlandse ToerFiets Unie).

Meer berichten