Archieffoto
Archieffoto (Foto: Leon Voskamp)

Udense Tafeltennis kampioenschappen komend weekend

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Tafeltennisvereniging Smash '73/YOB houdt op 26 november voor de 18e keer de Open Udense tafeltenniskampioenschappen. Door de jaren heen is dit toernooi uitgegroeid tot een groots opgezet toernooi. Naast het hoofdtoernooi is er tevens een prominententoernooi voor bekende Udenaren, de Startersklasse voor mensen die kennis willen maken met tafeltennissport en hét unieke toernooi voor oud-internationals.

Het kloppend hart van de Open Udense is het Hoofdtoernooi, waarin ongeveer honderd spelers van verenigingen uit verre omstreken strijden om de felbegeerde titel. Met maar liefst 24 tafels is het één van de grotere toernooien in de regio. Het toernooi is toegankelijk voor alle niveaus en voor zowel de jeugd als senioren.

Toernooi oud-internationals
De Open Udense is het enige toernooi in Nederland waarin tevens oud-Internationals een podium krijgen.

Udense prominenten
De Udense prominenten nemen het traditioneel tegen elkaar op in een strijd om de felbegeerde Henk Hellegers trofee.

Gratis entree; iedereen is welkom.
De Open Udense biedt een aangename combinatie van strijd en entertainment. Het toernooi staat vooral ook bekend als bijzonder gezellig en feestelijk. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom.
Om 09.15 uur gaat de zaal open, om 10.00 uur start het toernooi en om 17.30 uur worden de prijzen uitgereikt door Henk Hellegers, burgemeester van Uden. Het toernooi is bij sporthal De Wervel in Volkel.

Meer berichten