Afbeelding

Eindronde EK-kwalificatie Onder 17 bij UDI'19

Sport 949 keer gelezen

UDEN | Wie wordt de groepswinnaar wordt in de elitegroep 5 van het EK-kwalificatietoernooi Onder 17? Morgenavond weten we wie er in mei naar de eindronde in Engeland gaat.

Inmiddels zijn er twee wedstrijden gespeeld. Nederland staat er goed voor in deze eliteronde. Het team van Kees van Wonderen heeft morgenavond in de wedstrijd tegen Turkije, bij UDI'19, genoeg aan een gelijkspel om zich als groepswinnaar te plaatsen voor het EK onder 17. Overigens hebben zowel Turkije als Italië ook nog kans om zich als groepswinnaar te plaatsen voor het EK, dus de belangen zijn voor alle teams groot. Alleen voor IJsland is, met twee verloren wedstrijden, de kans op kwalificatie voorbij.

Informatie
De wedstrijden worden morgen tegelijkertijd gespeeld. De aftrap is om 19.00 uur. De kassa's zijn vanaf 18.00 uur geopend. Vooraf is het mogelijk om in het clubhuis toegangskaarten te kopen. Turkije - Nederland wordt gespeeld op het sportpark van UDI'19. IJsland - Italië wordt gespeeld op het sportpark van rksv Schijndel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant