Jeugdvoetballers samen met UDI-mascotte Parky
Jeugdvoetballers samen met UDI-mascotte Parky

UDI'19 trapt nieuwe seizoen feestelijk af met kick-off dag

Sport 756 keer gelezen

UDEN | De aftrap van het nieuwe seizoen is in zicht en achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan de UDI'19/CSU KICK-OFF, wat voorheen de Open Dag heette, op zaterdag 25 augustus.

UDI'19 nodigt iedereen uit voor de kick-off, om gezamenlijk het nieuwe voetbalseizoen feestelijk, en letterlijk, af te trappen. Tijdens deze dag kan er deelgenomen worden aan tal van activiteiten voor jong en oud. Vanaf 10.30 uur kan iedereen zich inschrijven voor het spellencircuit en rondleidingen. Om 11.00 uur is de officiële opening met onder andere de onthulling van het jubileumtenue. Een half uur later start het spellencircuit met de speciale Wereldbeker en rondleidingen. Nieuw op deze dag is dat de kinderen zich kunnen inschrijven voor een voetbalcircuit met rondleiding langs de velden, kleedkamers en bestuurskamer. Gedurende de dag zijn er diverse optredens en activiteiten zoals springkussens, een clown en voetbalrodeo. Om 18.00 uur speelt UDI'19/CSU 1 een wedstrijd tegen Jong FC Den Bosch. Om 20.30 uur is de onthulling van de derde stemronde van de rechtsbackpositie in het Elftal van de Eeuw. Daarnaast kan iedereen een kijkje nemen bij de tentoonstelling 100 jaar UDI'19 genieten op het terras met DJ Ramon en optredens van V&K en Zangstudio Maureen.

Speciaal voor de eerste 30 nieuwe leden, die op deze dag inschrijven, ligt een voetbal klaar. Daarnaast wordt ieder jeugdlid, dat lid is geworden in 2018 of zich inschrijft tijdens deze kick-off dag, uitgenodigd voor een VIP-middag bij UDI'19. Ook dit jaar wordt de kick-off weer gesponsord door de UDI'19 supportersclub.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant