Het 50-jarig jubileum wordt met een feestweekend gevierd
Het 50-jarig jubileum wordt met een feestweekend gevierd

FC de Rakt viert haar gouden jubileum met feestweekend

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | FC de Rakt bestaat het komende voetbalseizoen 50 jaar en wil daar graag bij stilstaan. Gedurende de nieuwe voetbaljaargang zal er op meerdere momenten invulling gegeven worden aan dit jubilieum. Deze momenten zullen tijdig bekend worden gemaakt.

De aftrap van dit jubilieumjaar is in het weekend van 8 en 9 september 2018, waarin een compleet feestweekend zal plaatsvinden op en rond het sportpark van FC de Rakt aan de Aalsteweg in Uden. Tijdens dit festijn worden er naast de reguliere wedstrijden ook speciale voetbalpartijen gespeeld. Vele oud bekenden zullen aanwezig zijn tijdens dit weekend. Op beide avonden is er live muziek waarbij op zaterdagavond ook ludieke optredens de vermakelijke kant van dit feest zullen inkleuren.

Special
Lezers van het Udens Weekblad zullen in de editie van 5 september een FC de Rakt special aantreffen met daarin interviews met bekende en minder bekende personen rondom FC de Rakt, een uiteenzetting over de toekomst van de voetbalclub en mooie, oude foto's, zodat de herinneringen tastbaar worden.

Antwoorden
Hoe en waar is deze club ontstaan, waarom de keuze van de blauw witte clubkleuren, wat was de reden voor de aanwezigheid van de Japanse TV een aantal jaren geleden en waar zal FC de Rakt in de toekomst voor staan met als credo 'meer dan voetbal alleen'? Allemaal vragen waarvan de antwoorden besloten zullen liggen in meerdere speciale momenten gedurende deze unieke voetbaljaargang.

Meer berichten