Korfrakkers pakt winst in eerste serieuze confrontatie

Korfrakkers met punten en veel treffers terug uit Milsbeek; SCMH verliest van Odisco

Sport 500 keer gelezen

MILSBEEK -  Op deze zomerse dag in oktober werd er afgereisd naar Milsbeek. Aan de Zwarteweg was de eerste echte krachtmeting van het seizoen met tegenstander SPES

Het was al na enkele minuten raak en was er de eerste voorsprong met 0-1. SPES had daar wel meteen een antwoord op en het werd 1-1. Gedurende de rest van de eerste helft liepen de scores gelijk op. De Korfrakkers kwam wel telkens op voorsprong maar de Erpsen konden de score niet uitbouwen. Net voor de rust werd het eerste gaatje geslagen. Ruststand 4-7.

In de tweede helft was het De Korfrakkers die gedurende de gehele tijd de leiding nam. Ze lieten zich niet gek maken door het fysieke spel van SPES en benutten hun kansen goed. SPES kon uiteindelijk nog maar één keer scoren. De Korfrakkers maakte wel nog een aantal doelpunten waardoor de eindstand 5-12 werd en de 2 punten mee werden genomen naar Erp. De Korfrakkers is nu de fiere koploper zonder puntverlies. Volgende week zaterdag om 16:00 uur komt Prinses Irene op bezoek in Erp.

SCMH wint ook niet van Odisco
De 5-6 stand bij rust in het voordeel van Odisco was wellicht al een vaag teken. Toch bleef het verschil ook na rust altijd maar één treffer tot de Ollandsen in de slotfase wegliepen naar de uiteindelijke eindscore van 10-13.