Wedstrijdverslag Tachos Waalwijk - HV Helios '72 dames 1 + uitslagen

Sport 221 keer gelezen

UDEN | Zondag stond voor de dames van HV Helios '72 de uitwedstrijd tegen Tachos dames 1 op het programma. Door de felle offensieve verdediging van de Waalwijkse dames moesten de Udense dames de aanvallende tactiek direct omzetten.

"Door goede passeerbewegingen wisten we regelmatig onze hoekspeelsters vrij te spelen en werden de kansen goed afgemaakt. Vooral de goede lobjes van Suzanne van Oort vielen in de eerste helft op. De ruststand ging in met een 9-11 voorsprong. In de tweede helft nam Floor Smits het team op sleeptouw. Mede door haar slimme spel en met mooi uitgespeelde kansen wisten we onze voorsprong vast te houden.Maar ook aanvoerster Michelle Henzen wist steeds rust te creëren en dat was nodig ook. De verdediging stond verder weer als een huis en we gaven hierdoor weinig kansen weg. Een mooie 17-20 eindstand als gevolg. Hiermee hebben we ook de derde competitiewedstrijd gewonnen."

Doelpunten: Sien Hommeles  5- Michelle Henzen 5 - Laura Verhoeven 3-- Suzanne van Oort  3  Maud Herber ,Floor Smits,Mies van Boekel en Jetty Stempher  1.