Jaarlijkse veldtoertocht in Nistelrode

  •   keer gelezen   Sport

NISTELRODE | Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch houdt aanstaande zondag haar jaarlijkse veldtoertocht in Nistelrode. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 35, 45 of 55 kilometer.

De routes gaan over mooie bospaden en goed begaanbare landwegen in de prachtige natuurgebieden de Maashorst, Bedaf en Slabroek. In elke afstand is een pauze opgenomen waar iedere deelnemer thee en een versnapering krijgt aangeboden. Na afloop is er gelegenheid om de fiets af te spuiten. De inschrijflocatie is Achter de Berg 16 in Nistelrode (de Scouting). Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. NTFU-leden krijgen 1 euro korting. Onder de 16 jaar is deelname gratis. NTFU-leden kunnen met hun pas inschrijven via 'Scan & Go'. De starttijd is van 8:30 tot 9:30 uur. Op de website van de TWC De Voorsprong, www.twcdevoorsprong.nl, staat meer info over deze veldtoertocht die ieder jaar vele enthousiaste deelnemers trekt.

TWC De Voorsprong uit Heesch is een toerwielerclub en biedt iedereen met een racefiets de mogelijkheid om in het wegseizoen in groepsverband tochten te fietsen. Op dit moment kent de club zes fietsgroepen waaronder twee damesgroepen. Iedere groep fietst met een eigen afstand en snelheid zodat een ieder op een passend niveau kan fietsen.

Meer berichten