Paradijs ook sponsor De Keien Atletiek

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | "Ik ben een echte Udenaar en wil de Udense samenleving graag ondersteunen", aldus Mang Cheng, eigenaar van Paradijs. Dat doet hij door enkele organisaties en echte Udense activiteiten te sponsoren, zoals de Trap-in en de Udense Musical. Kort geleden werd een fraai reclamebord geplaatst in het stadion van atletiekvereniging De Keien.

"Min of meer bij toeval kwam ik bij De Keien terecht. Ik had er in de kantine een overleg om een extra (loop)training van mijn zoon te bespreken, voetballer bij UDI. Toen de vraag kwam of ik een reclamebord wilde plaatsen, kon ik geen nee zeggen", gaat hij verder. "In de tijd dat mijn kinderen op de basisschool zaten, kwam ik hier om hen aan te moedigen. Ik was dus wel bekend met het station van De Keien. Een prachtig stadion, iets unieks voor een plaats als Uden."

Samenleving
Door te sponsoren wil hij de samenleving mee laten profiteren van het feit dat het goed gaat met Paradijs. "Weet je wat het is? Je geeft Uden heel veel, maar je krijgt ook heel veel van de mensen terug. Wij hebben veel trouwe klanten, mensen die ons al sinds jaar en dag weten te vinden. Dat is toch prachtig?"

Meer berichten