Inschrijving 43e editie Keiencrossen geopend

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Atletiekvereniging De Keien organiseert in de wintermaanden weer de jaarlijkse crosscompetitie voor hardloopliefhebbers uit de regio. Vier wedstrijden prijken op de kalender en vinden plaats in de bosrijke omgeving van Uden. De voorinschrijving is geopend.

Crossen is niets anders dan hardlopen over een onverhard parcours. Deze vorm van hardlopen biedt een leuke en alternatieve uitdaging voor hardlopers of andere sporters in de wintermaanden. De cross is er, net zoals de meeste wegwedstrijden, voor alle niveaus. De aftrap van de Keiencrossen vindt plaats op zondag 25 november in de bossen bij Naat Piek met de PNEM-cross. Op zondag 6 januari staat de Bedafcross op het programma en zondag 3 februari de Heuvelrugcross in de bossen tegenover De Pannekoekenbakker in Zeeland. De competitie wordt afgesloten in het sportpark van Uden, waar op zondag 17 maart de Parkcross wordt georganiseerd.

Crosscompetitie
Deelnemers die zich inschrijven voor de Senioren 10km doen automatisch mee aan de crosscompetitie van De Keien. Tijdens elke cross kunnen punten worden verzameld op basis van je uitslag. De drie beste uitslagen vormen je eindscore in het crossklassement. De top drie van het eindklassement zal na afloop van Parkcross worden gehuldigd in de kantine van atletiekstadion De Kuip in Uden. Voorinschrijven is mogelijk tot 20 november via www.inschrijven.nl. Deelnemers die niet voorinschrijven, kunnen bij elke cross ook na-inschrijven in de tent van het wedstrijdsecretariaat. Mail voor vragen naar keiencrossen@dekeienatletiek.nl.

Meer berichten