De Kerstveiling van UDI'19 leverde 40.000 euro op.
De Kerstveiling van UDI'19 leverde 40.000 euro op.

Kerstveiling UDI'19 levert 40.000 euro op

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | De dertiende Kerstveiling van UDI'19 heeft een recordbedrag opgeleverd. De veilingmeesters Marcel de Laat, Victor Smits en Joost van Oort brachten ruim honderd kavels onder de hamer. Uiteindelijk stond de teller op 40.109 euro, een recordopbrengst voor de Udense vereniging.

Onze voorzitter Ben Tuithof opende de avond met een welkomstwoord, waarna de eerste kavel werd afgeslagen door Erwin Vos van CSU (hoofdsponsor) en het tweede kavel door Erik Jansen van de Rabobank (jeugdhoofdsponsor).

Jubileum
Tijdens de avond was er ook aandacht voor het 100-jarig bestaan van UDI'19/CSU. Door middel van twee prachtige kavels en een presentatie van Marco van Hooft, met aandacht voor de verkiezing van het Elftal van de Eeuw, de geschiedenis van UDI'19, de aankomende voetbalwedstrijd van oud-UDI'19 tegen oud-KFC Turnhout België en natuurlijk het Feestweekend van 10, 11 en 12 mei 2019.
Bijzonder dit jaar waren de kavels van Jumbo Supermarkten, een 'Meet & Greet' met Max Verstappen en het meerijden in de LMP 3-raceauto van Jumbo én ook de verrassingskavel van het G-team van UDI'19, een unieke wedstrijdbal gesigneerd met een gouden '100-jaar UDI'19-logo'. En niet te vergeten de speciaal gestickerde Toyota AYGO, die door iedereen te bezichtigen was bij aankomst in Markant. De avond werd afgesloten met optredens van de zanger Arno Kolenbrander en DJ Patjoo. "Wij bedanken iedereen hartelijk voor zijn/haar bijdrage aan de kerstveiling. Deze gezellige avond en geweldige opbrengst is tot stand gekomen door alle kavelsponsors, door de bieders, de kopers, de vrijwilligers en iedereen aanwezig tijdens deze avond", aldus het bestuur van UDI'19.

Meer berichten