Er worden veel deelnemers verwacht
Er worden veel deelnemers verwacht

Zwemvierdaagse Zeester-Meerval gaat weer van start

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Vorig jaar werd de zwemvierdaagse van Zeester-Meerval na enige jaren van afwezigheid met veel enthousiasme weer nieuw leven ingebracht. Van woensdag 2 januari tot en met zaterdag 5 januari wordt er weer gezwommen van 14.00 tot 18.00 uur.

Kwamen er jaren geleden bij het begin van het nieuwe zwem- en waterpoloseizoen van zwem- en waterpolovereniging Zeester-Meerval in Uden veel eigen leden, maar ook veel Udenaren met kinderen naar het Zeesterbad om deel te nemen aan de Udense Zwemvierdaagse, vorig jaar werd een herstart gemaakt en met bijna 150 deelnemers was de organisatie erg tevreden. Ook deze keer wil de organisatie daarom iedereen in Uden weer oproepen om de goede voornemens voor het nieuwe jaar meteen om te zetten in sportieve daden. Omdat het vakantie is heeft iedereen alle kans om te kiezen welke tijd het beste uitkomt. Er worden dan ook weer veel deelnemers verwacht. Zeker wordt er meer gerekend op veel eigen leden vanuit de diverse afdelingen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, trimmen en superspetters. Kinderen van deze laatste afdeling moeten wel onder begeleiding zijn van een ouder.

Edukans
Er wordt ook dit jaar weer gezwommen voor een goed doel. Er is gekozen voor Edukans, een organisatie die er voor wil zorgen dat kinderen in de derde wereld ook naar school kunnen.

Inschrijven
Wil je zeker zijn dat je op tijd meedoet, meld je dan aan bij voorinschrijving. Hiervoor kun je vanaf 1 december terecht op de website www.zeestermeerval.nl/zwemvierdaagse. De voorinschrijving scheelt ook in de kosten. Deelname aan de zwemvierdaagse kost 5 euro per persoon. Doe je dit later op de dag van het zwemmen zelf, dan zijn de kosten 7,50 euro per persoon. Voor deze prijs krijg je een medaille en vier dagen zwemmen in de zwemvierdaagse. Het gaat om de 200 meter (10 banen), 500 meter (25 banen) of 1000 meter (50 banen).

EHBO
De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers en mensen met EHBO. Je kunt je daarvoor inschrijven. Het Zeesterbad is gelegen aan de Hockeyweg 6.

Meer berichten