Kennismakingslessen Badmintonclub Slamis '67

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Komende weken houdt Slamis '67, de grootste badmintonclub in de gemeente Uden, op de speelavonden speciale kennismakingslessen voor nieuwe leden, zowel jeugd als senioren.

Bij Slamis kunnen zowel jeugd als senioren spelen. Als doel hebben ze om zowel competitie- als recreatiebadminton aan te bieden voor spelers van alle leeftijden in Uden en omgeving. Dit gebeurt door middel van trainingen, wedstrijden, toernooien en andere spel- en clubactiviteiten. Nieuwe leden krijgen deskundige training van een opgeleide trainer.

Er zijn twee speelavonden, namelijk de dinsdag- en de donderdagavond, in sporthal De Stigt. Iedereen kan twee keer per week komen spelen. De jeugd speelt op dinsdag en donderdag om 18.30 uur tot 20.15 uur en op donderdag van 18.30 tot 20.15 uur. Senioren spelen daarna. Elk lid kan op beide avonden spelen.

Je kunt dus gewoon een keer langs komen en meteen meedoen. Rackets zijn aanwezig, goede sportschoenen zijn belangrijk. Voor meer informatie kun je bellen met iemand van het bestuur nl. of kijk op www.slamis.nl. Joos van Hees, senioren tel. 06 46 89 26 5 of Yvonne Sanders, jeugd tel. 06 38 22 54 40.

Meer berichten