Prima zondag voor Korfrakkers
Prima zondag voor Korfrakkers Foto Peter Kuijpers

Korfrakkers verstevigt koppositie

Sport 477 keer gelezen

ERP - Een wedstrijd tussen de nummer één en nummer twee in de tussenstand van de dames topklasse. Rosolo kwam op bezoek in Zaal Ter Aa in Erp.

Beide teams begonnen heel geconcentreerd met als eerste focus op allebei de verdedigingen. Pas in de 6e minuut kwam De Korfrakkers tot score. En na 13 minuten stond er nog maar 2-0 op het scorebord. Rosolo was sterk in hun aanvallen, maar de afronding liet te wensen over in de eerste helft. Bij De Korfrakkers vielen de doelpunten op de juiste momenten en met een comfortabele 9-1 voorsprong floot de scheidsrechter voor de rust.In de tweede helft begon Rosolo met alles of niets en voerde de druk sterk op. De focus bij De Korfrakkers was minder. Rosolo wist de kansen nu wel te benutten, maar coach Davy Wind had met een time out de neuzen weer dezelfde kant op gekregen; Rosolo kon niet doordrukken. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 13-7; topscoorder was Manon Van Geelkerken met drie doelpunten. Positief was zeker dat veel speelsters hebben gescoord en in variërende acties.Zondag 27 januari staat voor De Korfrakkers de uitwedstrijd tegen Prinses Irene op het programma; Om 12.45 uur in Nistelrode. Maar daarvoor komt Prinses Irene nog naar Erp om de gestaakte wedstrijd van 23 december over te spelen. Die wedstrijd is op 22 januari om 20.30 uur.