Leer hardlopen met Start to Run bij De Keien Atletiek

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Vele leden van De Keien Atletiek in Uden hebben hun eerste hardlooppassen gezet tijdens een editie van Start to Run en bewaren goede herinneringen aan deze beginnerscursus. Samen lopen is immers leuker dan alleen, toch? Vanaf zaterdag 16 maart gaat de zeven weken durende voorjaarseditie van de cursus weer van start. Inschrijven voor Start to Run is mogelijk via de website www.yakultstarttorun.nl. Vink bij locatie 'De Keien Atletiek Sportlaan Uden' aan.

Samen, maar op je eigen niveau, ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 09.30 uur hardlopen. Je traint op de mooie baan van De Keien Atletiek onder begeleiding van deskundige hardlooptrainers. Na elke training krijg je huiswerk (trainingsschema's) mee, zodat je jouw conditie geleidelijk opbouwt. Na zeven weken ben je in staat ongeveer 25 minuten aan één stuk hard te lopen. Wekelijks zorgt De Keien Atletiek in samenwerking met Intersport Superstore, Wolbert Fysio en een diëtiste ook voor interessante presentaties over onderwerpen als blessurepreventie, voeding, schoenen en kleding. Na afloop is het voor deelnemers mogelijk om zich bij De Keien Atletiek aan te sluiten bij Run to the Start, waarbij ze in zeven weken leren zo'n 5 kilometer aan een stuk te hardlopen.

Behalve een fit lichaam krijg je nog meer als je meedoet aan Start to Run. Je ontvangt huiswerkondersteuning via de app hardlopen.nl met audiocoaching, een aantal edities van het tijdschrift Runner's World én een speciale voedingsgids. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie. De kosten bedragen 49,50 euro.

Meer berichten