Padel bedrijvencompetitie Uden - Meierijstad

  •   keer gelezen   Sport

MARIAHEIDE | Tennispark De Krekel gaat bedrijven in en om Meierijstad en Uden uitdagen om deel te nemen aan de Padel bedrijvencompetitie.

Padel is een van de snelst groeiende sporten van Nederland. Het is een soort combinatie tussen tennis en squash, waarbij je ook de glazen wanden mag gebruiken om de bal terug te slaan. Je speelt padel als dubbelspel met een net ertussen.
Het racket is korter dan een tennisracket en het veld is kleiner (10 bij 20 meter), waardoor het goed te belopen is, maar toch intensief is.

Padel bedrijvencompetitie
In de bedrijvencompetitie is er plaats voor acht bedrijven. Op vrijdagavond wordt in de maanden april en mei vanaf 19.00 uur in poules gespeeld tegen andere bedrijven. Het bedrijfsteam bestaat uit vier spelers. Ieder team speelt eens in de twee weken twee uur per avond, met een finaleavond als afsluiting waarbij ieder team speelt. Voor rackets en ballen wordt gezorgd. Op de vierde speelavond wordt er een barbecue verzorgd.
Ook vier zzp'ers kunnen samen een team formeren.

Nooit eerder padel gespeeld?
Neem contact op om een padelclinic te volgen. Ook leuk als personeelsuitje. Meer informatie over bedrijven padelcompetitie: www.tennisparkdekrekel.nl/padel. Of neem contact op met Hanneke Ketelaars via: info@tennisparkdekrekel.nl of 0413-36561.

Meer berichten