Deze dames behaalden een eerste plaats met het thema 'Vaiana'.
Deze dames behaalden een eerste plaats met het thema 'Vaiana'.

Kampioenen bij afsluiting dansseizoen dansvereniging Swifters

  •   keer gelezen   Sport

VOLKEL | Dansverenging Swifters heeft afgelopen weekend hun dansseizoen afgesloten op de Nederlandse Kampioenschappen in Landgraaf.

Vanaf afgelopen december zijn de leden van dansvereniging Swifters aan het strijden op wedstrijden. Afgelopen weekend zijn de Nederlandse kampioenschappen geweest en daarbij hebben alle groepen mooie prestaties neergezet. In de categorie show karakter hebben de junioren zich bewezen met het thema 'Vaiana'. Ze hebben het thema zo netjes neergezet dat ze met deze dans een eerste plaats behaalden en zich hiermee kampioen mogen noemen van deze categorie.

De groep Movez heeft zich dit seizoen gepresenteerd in de categorie show modern junioren. In deze categorie heeft Movez een spannende vierde plaats behaald. Maar met een hele goede puntengroei dit seizoen. De jeugd dames en heer hebben als thema 'What happend at sea?' zich goed staande weten te houden dit seizoen. Op het NK behaalden ze een tweede plaats. Improved heeft tot het eind gestreden in de klasse show modern jeugd. Met nog meer moeilijkheid in de dans is het gehele seizoen spannend geweest. Op het NK behaalde deze groep een vijfde plaats. Voor het eerst dit seizoen heeft een duo zich gepresenteerd op het podium. Sam van der Horst en Dirk Verheijen zijn uitgekomen in de categorie show duo jeugd. Ze behaalden de tweede plek met als thema: 'The Hunger Games'.

Zie jij het ook zitten om bij onze dansvereniging te komen dansen? Neem dan een kijkje bij de trainingen en bezoek de site www.dv-swifters.nl.

Meer berichten