Record aantal teams Zeester-Meerval kampioen

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | In het afgelopen seizoen vierde Zeester-Meerval haar 60-jarig jubileum. Een mooie bijkomstigheid is dat de afdeling waterpolo dit jaar boven verwachting heeft gepresteerd.

Het seizoen 2018-2019 is afgelopen weekend afgesloten met een record aantal teams die kampioen zijn geworden. Het eerste team werd al op 10 maart kampioen: dames 2, een geheel nieuw team dat ongeslagen het seizoen heeft afgerond. Een mooi resultaat. Het team dat hierop volgde was de jongens B. Dit is de leeftijdsgroep onder de 17 jaar. Een team dat ook voor het eerst uitkwam in deze competitie. Zij behaalden het kampioenschap op zondag 11 maart.

Daarna moest de club even wachten op de heren 2 die ook hun kampioensfeest eerder mochten vieren dan verwacht, omdat het team wat tweede stond dure punten liet liggen. Op 24 maart mochten ze zich kampioen noemen. De kampioenswedstrijd werd pas twee weken later, 6 april, thuis gespeeld. Dames 1 werd, nadat ze vorig seizoen waren gepromoveerd, ook op 6 april thuis kampioen. Afgelopen weekend werden zowel de C gemengd als de D, beiden kampioen. Een mooie afsluiting van het seizoen.

Meer berichten