Prijzenpakkers Henk Bens en Jan Arts. Op de foto mist Theo de Loyer.
Prijzenpakkers Henk Bens en Jan Arts. Op de foto mist Theo de Loyer.

Competitie biljartvereniging I.V.O Odiliapeel afgesloten

  •   keer gelezen   Sport

ODILIAPEEL | Na een geslaagd biljartseizoen werd op vrijdag 26 april de Onderlinge Competitie van I.V.O. Odiliapeel afgesloten met een prijsuitreiking.

De competitie werd gehouden in soos D'n Trog in Terra Victa. Vanaf 7 september 2018 werd er elke vrijdagmiddag fel en sportief gestreden om goede resultaten te behalen. Er hadden zich 22 biljarters aangemeld. Elke speler had dus 21 tegenstanders en kreeg 420 beurten. De organisatie van de biljartwedstrijden was in handen van Willy van der Burgt en Willy Kerstens. De resultaten lagen erg dicht bij elkaar, dus was het tot het einde toe een spannende strijd en bleven er steeds wisselingen in de klassering. Dankzij de biljartlessen die waren gegeven door de ervaren biljarters bereikte enkele nieuwkomers bijzonder goede resultaten.

Winnaars
De winnaars ontvingen hun welverdiende bekers uit handen van Willy van der Burgt en de voorzitter van de I.V.O, Henk Jans. Henk Bens behaalde de derde plaats met een scorepercentage van 116,150%. Theo de Loyer werd tweede met een scorepercentage van 124,888% en Jan Arts kwam als winnaar uit de bus. Hij behaalde een scorepercentage van 127,281%. De wisselbeker werd aan hem uitgereikt. De hoogste score werd gehaald door Dries de Groot. Hij maakte in 420 beurten 1613 caramboles met een hoogste serie van 25 caramboles. De hoogste serie werd in dit toernooi gemaakt door Harrie van de Brand met 36 caramboles. Gerrit Janssen had de minste poedels, namelijk 105. Voor de prijsuitreiking werd een kleine vergadering gehouden waarbij de biljarters hun mening konden geven betreffende de biljartwedstrijden.

Meer berichten