Bülent Yetilmis ziet met de nieuwe locatie  zijn droom verder tot leven komen.
Bülent Yetilmis ziet met de nieuwe locatie zijn droom verder tot leven komen.

JustFit Training: nieuwe ruimere locatie, dezelfde motivatie

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | De persoonlijk en energieke aanpak van JustFit Personal Training slaat aan. Na twee jaar is het daarom tijd om te verhuizen naar een nieuw onderkomen aan de Udenseweg 8 in Uden met een ruimere en unieke inrichting. Het uitgangspunt van plezier, kracht en energie blijft ongewijzigd.

Bülent Yetilmis ziet met de nieuwe locatie van JustFit Training zijn droom als personal trainer verder tot leven komen. Met nieuwe materialen worden de training nog gevarieerder. De bijna 9 meter lange monkey bars-stellage is uniek in de gemeente Uden. JustFit Training biedt personal training en trainingen in kleine groepen. In de afgelopen twee jaar heeft Bülent hierbij een gemêleerde groep sporters weten te binden: jong en oud, man en vrouw én ervaren en beginner. In de kleine groepen traint ieder op zijn of haar niveau, maar met dezelfde voldoening tot gevolg.

Plezier, kracht en energie
De oefeningen zijn ingedeeld in onderlichaam, core en bovenlichaam, maar eigenlijk voel je bij alle oefeningen je hele lijf. Sport en beweging zorgen voor plezier, kracht en energie. Met JustFit Training werk je aan je conditie, uithoudingsvermogen, spieropbouw en gewichtsverlies.

Officiële opening en gratis proefles
Meer informatie is uiteraard te vinden op www.justfit-training.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor een gratis proefles. Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de officiële opening op zaterdag 11 mei tussen 13.00 en 16.00 uur. Je kunt de bestaande sporters van JustFit Training dan direct om hun ervaringen vragen.

Meer berichten