Winst voor Nocore op goed bezocht sponsortoernooi FC Uden

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | De vrijdagavond, een voorjaarstemperatuurtje en tien enthousiaste teams: dat was het recept voor een geslaagd sponsortoernooi bij FC Uden. Na de bekendmaking van de poule-indeling en het wedstrijdschema eerder op de dag, werd er stipt om 19:00 uur afgetrapt voor de eerste wedstrijden in de twee verschillende poules.

Aan de ene kant van het hoofdveld streden in poule A Ons Caffeej, Van der Krabben Makelaardij, 't Zusje, Walters Tuinaanleg en hoofdsponsor A-R-T-S tegen elkaar. In poule B was plek ingeruimd voor Bongers Wonen, 't Stulpke, Nocore, Moba en 't blaauw tupke. Het niveau was prima en er werden flink wat goals gescoord, maar gezelligheid bleef het belangrijkste. En dat straalde er ook vanaf, gezien de vele lachende gezichten op en buiten het veld. 

Nadat de eerste teams hun plekje op het terras al hadden gevonden en de tap inmiddels geruime tijd open was, stonden de finalewedstrijden op het programma. Ons Caffeej en Nocore eindigden allebei met de volle buit op twaalf punten uit vier wedstrijden. 't Stulpke en A-R-T-S wisten in hun poule de tweede plek te bemachtigen. A-R-T-S won na penalty's van 't Stulpke, terwijl Nocore in de finale met 2-1 wist te winnen van Ons Caffeej.  

Na het toernooi bleef het nog lang gezellig in de kantine. De grote wisselbeker werd overhandigd aan team Nocore, de volumeknop van de muziek werd langzaam aangedraaid en de tap sloot pas na middernacht.

Meer berichten