Joris Remmen neemt als teamleider van de biljartvereniging van KBO Wanroij de felicitaties en de wisselbeker in ontvangst uit handen van Christ de Vocht
Joris Remmen neemt als teamleider van de biljartvereniging van KBO Wanroij de felicitaties en de wisselbeker in ontvangst uit handen van Christ de Vocht

Prijsuitreiking biljart- en nederlaagtoernooi BVO Odiliapeel

  •   keer gelezen   Sport

ODILIAPEEL | Afgelopen donderdag vond de prijsuitreiking plaats van het Biljart-Nederlaagtoernooi BVO, wat in de afgelopen maanden werd gehouden door de Biljartvereniging van KBO Odiliapeel in de vernieuwde ambiance van Soos D'n Trog in Terra Victa. Piet van Hoenselaar, voorzitter van deze biljartvereniging, heette iedereen van harte welkom.

23 biljartverenigingen uit de regio spelen mee in dit Nederlaagtoernooi. De deelnemers moeten lid zijn van de KBO m.u.v. de zuster-biljartvereniging van de I.V.O. die hun thuiswedstrijden ook spelen in Soos D'n Trog. De 23 tegenstanders hadden allemaal hetzelfde doel, biljartvereniging B.V.O. Odiliapeel tijdens thuiswedstrijden een nederlaag toe brengen in de discipline Libre.  Elke team bestaat uit acht biljarters. Per wedstrijddag worden dus acht partijen gespeeld. Elke partij bestaat uit 20 beurten. Op 24 januari werd de eerste wedstrijd gespeeld tegen Erp 1, de laatste wedstrijd werd gespeeld op 9 mei tegen Beek en Donk. Er werden mooie wedstrijden gespeeld met hoge scores. De klassering werd berekend door middel van een puntensysteem  Elke team moest per wedstrijd 80 punten scoren. Derde werd Boekel 1, tweede werd Keldonk. De biljarters van KBO Wanroij brachten BVO Odiliapeel de grootste nederlaag toe. 

Joris Remmen nam als teamleider van het biljartteam van KBO biljartvereniging Wanroij de felicitaties en de wisselbeker in ontvangst uit handen van biljartorganisator Christ de Vocht. Eindresultaat: het biljartteam van BVO Odiliapeel moest in totaal 5473 caramboles maken. Er werden 5519 caramboles gemaakt, dus een positief verschil van 46 caramboles waardoor zij in deze 25 wedstrijden een scorepercentage van 100,84% hebben behaald. De 23 tegenstanders moesten in totaal 7219 caramboles maken en scoorden 7719 caramboles, dus een positief verschil van 500 caramboles, waardoor de 23 tegenstanders een scorepercentage van 106,93% hebben behaald. Het is ze dus gelukt om de organiserende vereniging een flinke Nederlaag toe te brengen.


 

Meer berichten