Vaandelteam TTV Maashorst versterkt met twee dames uit eredivisie

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Dinsdag 4 juni was een bijzondere dag voor het tafeltennis in Brabant. 's Avonds presenteerde tafeltennisvereniging Maashorst in de sporthal bij de Wijde Wereld haar nieuwe aanwinsten voor het komend seizoen. Vandaag was het moment waarop de contracten getekend werden en een demo-wedstrijd tussen topspelers van het vaandelteam gespeeld werd. Rachel Gerarts en Shuo Han Men komen aankomend seizoen uit voor TTV Maashorst 1.

Rachel Gerarts (18) speelt eredivisie dames bij TTV Lybrae Heerlen; met haar team heeft zij afgelopen seizoen de landstitel behaald. Daarnaast is zij Nederlands kampioen jeugd 2018. Rachel: "Ik kijk ernaar uit dit nieuwe avontuur samen met jullie te beginnen!" Shuo Han Men (19) speelt net als Rachel eredivisie dames bij TTV Lybrae Heerlen. Verder won ze in 2018 de Masters en is zij Nederlands kampioen dames 2018. Momenteel traint ze vrijwel dagelijks op Papendal met andere topspelers om uiteindelijk in het Nederlands team te komen. 

Instromen in 2de divisie heren
Samen met Han Gootzen (oud-international), Jos Verhulst (nummer 21 van Nederland) en Rico Baars (3e divisie bij Cevelum) zullen de topspeelsters van TTV Maashorst 1 komend seizoen instromen in de 2e divisie. Het team is daarmee een van de sterkste teams van Brabant. De ambitie is om zo snel mogelijk kampioen te worden en door te stromen naar de 1e divisie.

Meer berichten