Tom Dumoulin doet niet mee aan de Tour en heeft dus alle tijd om mee te doen aan ons Tourspel.
Tom Dumoulin doet niet mee aan de Tour en heeft dus alle tijd om mee te doen aan ons Tourspel. (Foto: DndT)

Doe mee met het Kliknieuws Tourspel

  •   keer gelezen   Sport

REGIO | Ben jij een echte kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliknieuws Tourspel 2019. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner van Uden gaat aan de haal met een fantastische prijs.

Deelname aan het Kliknieuws Tourspel is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk. Let op, je maakt alleen kans op de fiets als je je inschrijft voor de juiste subpoule. Kom je uit de regio Uden dan kies je natuurlijk voor de subpoule Udens Weekblad.

Team
Kies vijftien renners met een totaal budget van 70 credits. Je hebt een basisteam van twaalf renners die altijd punten kunnen scoren en drie reserves. Een reserve wordt ingezet wanneer een renner uit je basisteam niet kan starten. Je hoeft niet per etappe een team te selecteren. Kies binnen je team ook een kopman. De kopman verdient 30 procent extra bonuspunten op al zijn punten. Belangrijk: zorg dat je team binnen het budget valt anders zijn je voorspellingen ongeldig en kan je geen punten verdienen.

Spelregels
De Tour de France start op zaterdag 6 juli met vlakke rit door Brussel en finisht op de Champs-Élysées op zondag 28 juli. Inschrijven voor het Kliknieuws Tourspel kan via: http://poules.com/kliknieuws. Lees van tevoren de spelregels even goed door. Daar staat ook beschreven hoe je punten kunt verdienen.

Meer berichten