Foto: Henk Lunenburg
FOTO'S

Een potje voetbal tussen Uden en Landerd

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Bij FC de Rakt werd afgelopen weekend het Toontje Verkuijlen Toernooi gespeeld. Dit jaar was er een een nieuwe invulling qua toernooi-opzet.

Op zaterdag kwamen de seniorenteams in actie, terwijl op zondag de jongste jeugd van FC de Rakt mocht opdraven. Het toernooi voor JO17 en MO17 teams vond tevens plaats op zondag.

De Joost & Friendswedstijd was dit jaar een kapstok om de aanwezigen hun stem uit te laten brengen hoe de nieuwe gemeente na samenvoeging van Uden en Landerd zou moeten gaan heten. Op het voetbalveld werden de ambtenaren van beide gemeenten op hun sportieve conditie getest, waarna gebroederlijk nog werd geëvalueerd waar de beste kansen hadden gelegen. De eerste stemmen zijn geteld en de voorlopige uitslag geeft de naam Uden aan als winnende naam. Joost Wijdeven pikte zijn doelpuntje weer mee en mocht uiteindelijk de grote trofee namens Landerd in ontvangst nemen.

De zondag was er voor de jeugdige leden van FC de Rakt. Na een interactief welkomstspel mochten de pupillen en junioren hun talent laten zien in onderlinge wedstrijden.

Meer berichten