Een eerdere editie van de Peka Kroef Trofee.
Een eerdere editie van de Peka Kroef Trofee.

UDI en VV Gemert strijden om Peka Kroef trofee

  •   keer gelezen   Sport

ODILIAPEEL | Op sportpark de Smelen in Odiliapeel begint op zaterdag 3 augustus op traditionele wijze het nieuwe voetbalseizoen met de wedstrijd om de Peka Kroef trofee. Opnieuw zullen UDI'19/CSU en VV Gemert de strijd aangaan.

De afgelopen competitie is nog maar ruim een maand ten einde, sommige teams moesten zelfs tot eind juni strijden voor lijfsbehoud of promotie. Bij R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer in volle gang, volgens traditie wordt het seizoen geopend met de wedstrijd om de Peka Kroef Trofee. Al ruim 40 jaar is de wedstrijd, waarin Udi'19/CSU steeds aanwezig was, een begrip in de regio. Na de naamswijziging vorig jaar zullen opnieuw UDI'19 en VV Gemert strijden om de Peka Kroef Trofee. De wedstrijd trekt jaarlijks zo'n 500 bezoekers en meestal worden deze getrakteerd op een vermakelijke wedstrijd met meerdere doelpunten. Voor beide teams is de wedstrijd een graadmeter voor het nieuwe seizoen, UDI'19 eindigde afgelopen seizoen op de negende plaats in de Hoofdklasse terwijl VV Gemert zich plaatste voor de nacompetitie en via twee keer winst op Staphorst promoveerde naar de Derde Divisie. Voor R.K.S.V. Odiliapeel/Braks Groep zelf is deze wedstrijd om de Peka Kroef Trofee een aanloop naar het jubileumjaar 2020 waarin de groen-witten hun 75-jarig bestaan zullen gaan vieren, later volgt hier uiteraard meer over.

De wedstrijd begint om 17.00 uur. Entree is 4 euro, kinderen tot 12 jaar en 65-plussers mogen voor 2 euro naar binnen. Sportpark de Smelen bevindt zich aan de Oudedijk 30a in Odiliapeel.

Meer berichten