Handboogvereniging VZOD presenteert nieuwe shirts tijdens Stimulatortrofee

  •   keer gelezen   Sport

VOLKEL | Vorige week is bij handboogvereniging VZOD de jaarlijkse Stimulatortrofee verschoten. Dit is traditioneel de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De schutter welke dan het hoogst boven zijn/haar gemiddelde van afgelopen seizoen schiet, wint een wisselbeker.

Er zijn drie wisselbekers te verdienen en deze werden dit jaar gewonnen door Wido en Lucien van Beurden (vader en zoon) en Ard de Kan. Alle drie zijn nu bijna een jaar lid en gaan met sprongen vooruit.

Deze wedstrijd was tevens een mooi moment om de nieuwe shirts van onze sponsor te presenteren. De nieuwe shirts zijn voorzien van een mooie bijpassende print van een handboogsporter in actie. Hierdoor krijgt het shirt een sportief en modern uiterlijk. Met de nieuwe shirts kan de vereniging weer jaren vooruit, dankzij shirtsponsor 'Houthandel van Engeland de Groot'.

Wie interesse heeft in handboogschieten is altijd welkom. VZOD heeft een modern, geheel overdekte accommodatie met een gevarieerd ledenbestand waardoor iedereen zich snel thuis voelt. Voor meer informatie kijk je op de website www.vzod-uvo.nl of bel 06 19 19 06 02.

Meer berichten