Maak kennis met voetbal tijdens de open dag van FC Uden

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | FC Uden houdt aanstaande zaterdag weer een open dag. De dag zit vol met leuke activiteiten, waardoor jonge voetballertjes bij FC Uden kennis kunnen maken met het spelletje.

De poorten van Sportpark de Vlasakker aan de Artillerieweg 1 in Uden openen om 11.00 uur. Ben je benieuwd of voetbal iets voor jou is? Dan ben je welkom om mee te doen aan de voetbaclinics die deze dag verzorgd worden door meerdere enthousiaste en bedreven jeugdtrainers. Om 11.15 uur starten de interactieve clinics, voor kinderen van alle leeftijden.

Het blijft niet alleen bij voetbalclinics. Ook is er een luchtkussen, de presentatie van de nieuwe jeugdteams (van 13.45 tot 14.45 uur) en een afsluitende loterij met toffe prijzen. Speel je al in de jeugd van FC Uden? Neem dan vriendjes, vriendinnetjes en familie mee. Wie weet meldt je vriendje, vriendinnetje, neefje, nichtje, broertje of zusje zich ook wel aan om komend seizoen te gaan voetballen. Word jij tijdens de Open dag lid van FC Uden? Dan krijg je een goodie bag cadeau en voetbal je tot het einde van dit jaar gratis.
 

Meer berichten