39e keer Udense Driebanden Kampioenschappen

  •   keer gelezen   Sport

ODILIAPEEL | Voor de 39e keer vinden bij biljartvereniging B.V.B de Udense Driebanden Kampioenschappen plaats. Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september speelt dit evenement zich af partycentrum De Beukenhof aan de Beukenlaan 2 in Odilia­peel.

Er wordt wederom in twee categorieën gespeeld, waarbij rekening wordt gehouden met het moyenne van de spelers (de grens ligt hierbij op ca. 0,30). Mocht je op één van de eerste twee speeldagen verhinderd zijn, dan kun je dit doorgeven bij je aanmelding. Hiermee kan dan rekening worden gehouden.

Inschrijven
Wil je graag deelnemen aan dit driebandentoernooi, ben je woonachtig in de gemeente Uden en tenminste 16 jaar oud, dan kun je je tot en met zondag 8 september telefonisch aanmelden bij Hans van der Rijt via 06 51 81 03 30. Het inschrijfgeld voor deelname aan deze kampioenschappen bedraagt 5 euro, en kun je voldoen op je eerste speelavond. Je krijgt het programmaboekje met daarin jouw speeldagen en de aanvangstijden automatisch en tijdig toegestuurd. Je kunt natuurlijk ook gewoon van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september komen kijken in partycentrum De Beukenhof. De entree is gratis.

Meer berichten