Recordopbrengst veiling bij Hockey Club Uden

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Bij Hockey Club Uden vond afgelopen zaterdag de vierde editie van de veiling plaats. De opbrengst was met 40.095 euro hoger dan ooit. De veiling vond plaats in het clubhuis van de vereniging, onder de bezielende leiding van drie veilingmeesters: Marcel de Laat, Richard Bosveld en Arjan Veenstra.

In totaal werden er 96 kavels geveild. Han Gootzen, voorzitter van de club vertelt trots: "We hebben een aantal hele bijzondere kavels mogen veilen, zoals een jaar lang MINI rijden, ter beschikking gesteld door NobraCars Uden. En wat denk je van een weekend overnachten bij Chateau Meiland in Frankrijk, aangeboden door Jumbo de Laak?". Tijdens de veiling werd ook bekendgemaakt dat de club voor 15.000 euro aan zonnepanelen ontvangt van het bedrijf BVG Solar. Dit was geen kavel, maar uiteraard wel goed nieuws. Hiermee kan de club het vernieuwde clubhuis, dat volgend jaar op de planning staat, flink verduurzamen. 

Startschot voor meer clubacties
"Het grote succes van de veiling is mogelijk deels te danken aan het doel ervan: de realisatie van een vernieuwd clubhuis", aldus Gootzen. De vierde editie van de veiling was namelijk de eerste clubactie op weg naar het vernieuwde clubhuis, dat in 2020 gerealiseerd moet worden. Vanaf nu voeren de leden van de club bijna een jaar lang actie om de benodigde (financiële) middelen voor het clubhuis op te halen. Gootzen: "Maar vooral was het succes van de veiling te danken aan het groot aantal betrokkenen dat de club een warm hart toedraagt. Van vrijwilligers tot kopers en sponsoren van de kavels, die samen de veiling mogelijk maakten."

Meer berichten