Start-to-volley bij Saturnus/HC

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Sportieve voornemens voor 2020, op zoek naar een leuke nieuwe sport of op de camping een leuk spelletje gespeeld en wil je dit een vervolg geven? Binnen de huidige organisatie van Saturnus/HC lukt het niet om deze beginnende volleyballers iets passends te bieden. Dit gaat veranderen.

Op 4 februari start Saturnus/HC met start-to-volley. Middels elf kennismakingslessen maken beginners kennis met volleybal. Deelname is mogelijk voor iedereen vanaf ongeveer 18 jaar. Volleybal is een technisch uitdagende sport. In elf lessen worden de basisvaardigheden aangeleerd en wordt het spel uitgelegd. Met een rustige opbouw van het programma zorgt een zeer ervaren trainer er voor dat iedereen mee kan doen. Samen met een sportfysiotherapeut stemt hij het programma af op de bewegingsvaardigheden van de startende speler. Start-to-volley is een ideale gelegenheid om aansluiting te vinden bij de recreanten afdeling van de vereniging (zie hierna) en voor de geïnteresseerde is er de mogelijk om in de zomer maanden aan te sluiten bij de Beach trainingen op de velden bij MuzeRijk. De lessen vinden plaats op dinsdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in Sporthal Muzerijk aan de Klarinetstraat 4 Uden. Deelname kost eenmalig 35 euro. Inschrijven kan via starttovolley@saturnushc.nl.

Winteravond competitie
Saturnus/HC organiseert al jaren een regionale winteravond competitie. Teams, ingedeeld in meerdere klassen strijden om het kampioenschap, nog beter, de eer. Vanaf september 2020 biedt de vereniging ook trainingen voor recreanten. Deze training is interessant voor spelers die enthousiast zijn geworden door start-to-volley, spelers die willen volleyballen en al enige ervaring hebben, en spelers uit de recreanten competitie die graag (extra) willen trainen. Meer informatie: tk.recreanten@saturnushc.nl.

Meer berichten